Povestea mea

Mereu inspirată de natură...

Bună, numele meu este Diana, creatoarea din spatele Zad Illustrations.

Povestea mea începe încă din copilărie, pe când dormeam nopțile de vară pe fânul uscat din hambar, în aer liber, la țară la bunicii mei, într-un sat pitoresc din Transilvania.

Număram stelele și mă simțeam cea mai liberă de pe pământ, simțeam că am o conexiune specială cu natura.

Îmi amintesc iarăși de dorința mea de a oferi cadouri unice celor dragi, articole mai deosebite care să ofere o emoție.

Fiind pasionată de modă, obișnuiam să cos, să brodez pe hainele mele și să meșteresc diverse obiecte creative, pe care să nu le mai aibă nimeni.

La liceu am ales pictura, iar mai târziu, la universitate, am studiat Designul textil, iar în final am ajuns să lucrez ca și Designer Vestimentar timp de câțiva ani.

Mereu am iubit natura, sub toate formele ei, și m-am inspirat de la ea, iar acel sentiment de libertate și dorința de a crea din tot sufletul, mă urmărea mereu.

De fapt așa a început totul, în momentul în care am căutat să mă cunosc mai bine și să fac ceea ce îmi dictează inima.

M-am reapucat de pictură și asta mi-a adus energie și am știut că sunt pe drumul cel bun, iar apoi am decis să combin marile mele pasiuni: ilustrațiile, moda și broderiile în mici opere de artă.

Fiecare broderie este realizată după o ilustrație unică, desenată sau pictată de mine, cu ceea ce mă inspiră în acel moment.

Prin aceste creații îmi doresc să ofer un omagiu Naturii și Creatorului pentru tot ceea ce ne oferă necondiționat, să bucur și să reamintesc tuturor că tot ceea ce avem nevoie este deja în noi, trebuie doar să căutăm mai adânc.

Creațiile sunt unice sau cel mult în serii limitate, întocmai pentru a fi sigură că fiecare dintre voi primește un obiect special, însuflețit și plin cu bucurie.

Creații care nu țin cont de trenduri și care transmit emoții. Obiecte de bun gust, nemuritoare, pe care vrei să le păstrezi și să le lași moștenire peste ani nepoților tăi (de aici și simbolul iederei, care înseamna bucurie și eternitate).

Sunt ajutată la o parte din creații și de mama mea, de la care am învățat să brodez, iar ea la rândul ei a învățat de la bunica ei.

Doresc să pot să duc această frumoasă tradiție de familie mai departe și să te bucur și pe tine.