Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.zadillustrations.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.zadillustrations.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de confidentialitate de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Zad Illustrations S.R.L. denumita în continuare „Zad Illustrations”.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

1. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Cumparatorul are obligatia de a confirma comanda prin oricare din mijloacele de comunicare agreate si accepta ca notificarile primite de la Vanzator dupa efectuarea Comenzii au rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre Vanzator. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul unei forme de comunicare agreata a notificarii de expediere a Comenzii.

2. INREGISTRAREA, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare, sunteti obligat sa completati formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila

3. PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti responsabili nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru cele mai sus mentionate.

4. DECLARATIE RESPECTAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.zadiIllustrations.ro , inclusiv Newsletterele, este proprietatea Zad Illustrations si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala.
Folosirea pentru uz commercial sau contrar intereselor Zad Illustrations orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei este stric interzisa. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail contact@zadillustrations.com
Folosirea fara acordul Zad Illustrations a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.